Recept na horké jablko aka masala chai
Horký jablečný mošt k (pod)zimním večerům patří stejně neodmyslitelně jako masala čaj. Tak proč oboje nespojit? Do nápoje, který chutná i zahřeje.
Co budete potřebovat na 1 šálek horkého jablka s masala čajem?
- 1 vrchovatá čajová lžička směsi TOMCHAi – iNDiAN MASALA (4 g)
- 150 ml vody
- 200 ml jablečného moštu nebo džusu
Jak na recept na horké jablko s masala čajem?
- Přiveďte k varu vodu s jablečným moštem.
- Přidejte TOM CHAi směs a vařte 10 až 15 minut.
- Poté už jen směs sceďte a vychutnejte si ji. Ideálně v klidu a s přáteli.
- Stejně jako všechny naše ostatní recepty i tenhle můžete připravit ve variantě se směsí iNDiAN MASALA – Honeybush. Tedy ve variantě bez kofeinu.
Naše extra tipy
S hmoždířem bude nápoj silnější
Pokud stojíte o výraznější chuť, podrťte čajovou směs před přípravou v hmoždíři nebo mixéru. A když nemáte k ruce ani jedno, dejte čaje dvojnásobné množství.
Zkuste studené horké jablko
Podobně jako si můžete připravit ledový masala čaj, můžete vyzkoušet recept na ledové horké jablko. Skvělé osvěžení nejen na léto!
Vyberte si čajovou směs od TOMCHAi podle vlastní chuti
Naše další oblíbené recepty
V zimě zahřejí, v létě osvěží, vždycky ale spojují. Lásku k životu, přírodě a lidem. Zkuste i další recepty, ve kterých hrajou hlavní roli naše čajové směsi.