Jak vznikl TOM CHAi?
V roce 2020 se stalo něco nečekaného. Objevila se záhadná nemoc a celý svět se zastavil. I když nebylo v plánu, rozhodl jsem se po více jak roce cestování vrátit zpět domů. Usídlil jsem se v chatě u rybníka, kde jsem byl z počátku úplně sám, protože všichni měli strach se vzájemně navštěvovat. Trávil jsem tak většinu času venku v přírodě anebo doma v kuchyni, kde jsem prováděl různé kulinářské experimenty inspirované mými cestami po orientu.
Netrvalo to ale dlouho a přijeli první kamarádi, kteří si chtěli vyslechnout moje příběhy z cest u lahodného kořeněného nápoje, který jsem v průběhu svého experimentování v kuchyni vytvořil a oni si ho okamžitě zamilovali.
A Tak vznikl TOM CHAi.
Není CHAi jako čaj
TOM CHAi vyniká skvělou souhrou kvalitního koření a černého čaje, případně Honeybushe (bezkofeinová varianta), Vysoký podíl koření dodává nápoji jeho nezaměnitelnou barvu, chuť i spousty zdraví prospěšných látek.

ASSAM

HONEYBUSH

ZÁZVOR

KARDAMOM

SKOŘICE

BADYÁN

HŘEBÍČEK

PEPŘ
Na čem mi záleží
Věřím, že mysl sídlí v srdci, chuť k životu je to nejcennější, co máme a kvalita je důležitější než kvantita. Proto jsem se rozhodl pro cestu daleko dobrodružnější a ne úplně jednoduchou.
Naslouchám svému srdci a vkládám energii do lidí a věcí, na kterých mi opravdu záleží.
Díky tomu vznikl i TOM CHAi, který odráží vše, v co věřím.
V lásku k životu, přírodě a lidem.

VYROBENO S LÁSKOU V ČESKU

PŘÍRODA NA PRVNÍM MÍSTĚ
ZLATÝ ČESKÝ RUČIČKY
CHUŤ, KTERÁ VÍTĚZÍ
